Ciorba de dovlecei

de roxanabucataras in Ciorbe, 26 Iun 2012 | 5788 vizualizari

 

Eu o mananc rece direct de la frigider. Este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • putin orez
  • bors
  • sare
  • patrunjel, leustean, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am adaugat peste legume.

Dupa 10 minute am adaugat orezul spalat. Cand orezul aproape a fiert am adaugat rosiile taiate cuburi si pasta de tomate.

Spre final am pus bors dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:17

Sim0naWorld: bravo, e tare buna

diaconta 1

26.06.2012, 21:26

n-am facut pana acum,asa ca gust de la tine sa vad daca-mi place

roxanabucataras 1

26.06.2012, 21:36

diaconta: te astept cu drag inca mai e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]