Ciorba de burta megadelicioasa

de elizahorj in Ciorbe, 4 Ian 2013 | 5238 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

04.01.2013, 13:12

MotanLaOale 1

04.01.2013, 13:14

elizahorj 1

04.01.2013, 14:15

Laurenta Daniela si MotanLaOale multumesc

- Andreea - 1

04.01.2013, 14:23

laura_n 1

04.01.2013, 14:26

merge o ciorbita buna ca asta

elizahorj 1

04.01.2013, 14:40

adasev12 1

04.01.2013, 15:36

ciorba de burta fara usturoi si smantana???? nu prea cred.... nu se ingroasa cu faina nicidecum,nu am mai auzit ever asa ceva...dar....cate bordeie, atatea "obiceie"...sper sa nu tesuperi pt comment....

elizahorj 1

04.01.2013, 16:48

Nu ma supar pentru ca fiecare are dreptul sa manance ceea ce vrea si cum vrea Eu nu folosesc usturoi in ciorbe pentru ca nu imi place gustul iar dupa cum observi folosesc lapte in loc de smantana pentru altfel mi se pare prea grasa. Asa ca...cui ii place bine, cui nu-i place...asta e Sincer nu stiu cum ar arata acest site daca 100 de oameni ar posta aceeasi reteta pentru acelasi fel de mancare. Nu pretind ca sunt experimentata, dupa cum se poate observa am mentionat ca sunt o mamica tanara care vrea sa invete lucruri noi in bucatarie...dar lucruri care imi plac. Si poate am ceva de invatat de la tine

adry88 1

04.01.2013, 17:32

Panacris 1

05.01.2013, 11:44

Bine ai venit in comunitate! Intradevar interesanta abordare a ciorbei de burta

Bya Ralu 1

05.01.2013, 22:57

cred ca e super!

elizahorj 1

07.01.2013, 12:40

Multumesc fetelor. Sunteti niste dragute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta dobrogeana