Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 6965 vizualizari

 

In sfarsit am gasit si eu cativa ardei mai micuti sa fac umpluti...

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei grasi micuti(in cazul meu medii)
  • 550 gr carne tocata
  • 1 pahar cu orez
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de faina
  • suc de rosii(pt stins rantasul)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba.

taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.

facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper.

cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem putin ou batut pt a nu iesi carnea,iar cand ciorba clocoteste ii punem in oala si lasam sa fiarba.

facem un rantas subtire din 2 linguri de faina pe care cand incepe sa se rumeneasca stingem cu sucul de rosii si punem apa rece,iar cand da in fiert il punem in ciorba si mai lasam 15-20 de minute.

potrivim cu sare si piper,punem patrunjel verde si dupa ce stingem focul ii batem un ou.

servim cu smantana sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

06.01.2011, 00:04

buni de tot

marcela1979 1

06.01.2011, 11:55

foarte buna

lilik 1

13.01.2011, 12:04

Kamy merita incercata
Nadina,Carla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare