Ciorba cu taitei si praz

de Bya Ralu in Ciorbe, 16 Dec 2015 | 5302 vizualizari

COMENTARII (53)

mirela0911 1

16.12.2015, 20:11

Delicioasa ciorba!

Gherca Daniela 1

16.12.2015, 20:27

buna, buna!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

multumesc buni

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:46

vladimir

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

multumesc mirela

Bya Ralu 1

17.12.2015, 00:47

daniela

dantes 1

17.12.2015, 06:24

Buna!

Gicuta 1

17.12.2015, 09:21

Rocsi 1

17.12.2015, 10:52

Imi cam face cu ochiul ciorbita ta

miki_a 1

17.12.2015, 11:19

Intr-adevar, iese o supa foarte buna si consistenta in albumine din aceste bucati de carne!

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

dantes

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

gicuta

Bya Ralu 1

17.12.2015, 12:03

mikisor

Geanina87 1

17.12.2015, 20:12

Bya Ralu 1

17.12.2015, 20:14

reisnaor_2006 1

19.12.2015, 09:43

Panacris 1

19.12.2015, 10:01

mihaelar63 1

19.12.2015, 11:40

Faina supa !!!!

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

roxana

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

cristina

Bya Ralu 1

19.12.2015, 13:05

mihaela

Anett 1

20.12.2015, 23:06

Bya Ralu 1

21.12.2015, 20:16

Lina24 1

12.01.2016, 09:50

Arata asa de bine ca deja mi s-a facut foame.

tina58 1

12.01.2016, 19:14

Nu comentez gustul ciorbei, dar sa folosesti si taietei si zdrente de ou nu mi se pare ok. Folosesti zdrentele de ou atunci cand nu ai in casa taietei sau fidea, sau pur si simplu vrei sa o faci cu zdrente, asa ca si una si alta in aceeasi ciorba mi se pare mult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de cega si caras