Ciorba ardeleneasca de miel

de Georgiana78 in Ciorbe, 26 Apr 2012 | 7407 vizualizari

 

Aceasta ciorbica este super-super....nici nu zici ca este de mile ci mai degraba de burta....este nemaipomenita si a fost laudata la masa de Paste de anul acesta asa incat am mai facut-o o data!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 100 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de miel:

- speli carnea o tai bucati potrivite si o pui la fiert in apa cu sare si aduni spuma imediat ce se formeaza

- cureti, speli si toci marunt morcovii, telina si ceapa uscata apoi le adaugi in ciorba cand carnea este pe jumatate fiarta

- cand legumele si carnea sunt fierte amesteci intr-un castronel faina cu galbenusurile, smantana, otetul si tarhonul taiat marunt si torni amestecul in ciorba

- alegi orezul, il speli si il adaugi in oala cu ceapa verde taiata marunt, sare si piper dupa gust si mai lasi sa fiarba 10 min

 Servesti ciorba cu patrunjel verde taiat cat mai fin!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de miel