Ciolan cu bere

de ralu_ca in Porc, 23 Noi 2014 | 6180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan si jumatate de porc
  • 8 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1,5 l supa carne
  • sare
  • piper
  • 6-7 linguri untura
  • 0,5 l bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan cu bere:

Ciolanul l-am taiat pe jumatate, l-am sarat si piperat, apoi l-am prajit bine pe o parte si alta intr-o cratita cu untura. Separat am calit ceapa taiata in 4, alaturi de usturoi tocat mare. Am scos ciolanele si le-am pus alaturi de ceapa si usturoi, peste care am turnat berea si supa de carne. Introducem la cuptor cratita acoperita si lasam approx 3 ore in care mai schimbam pozitia ciolanului, iar spre final dam capacul la o parte si lasam sa se mai rumeneasca.

Am servit alaturi de cartofi natur si sfecla cu hrean in otet.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători