Ciocanele de pui umplute

de Lau in Pui, 23 Feb 2012 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciocanele dezosate
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 100 g carne de pui
  • 3 linguri smantana
  • ardei rosu
  • cascaval
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

Ceapa se caleste putin, se adauga carnea taiata bucati, un pic de apa si se lasa cca 10 min pe foc. Se adauga oul batut si smantana, se condimenteaza, se adauga ardeiul taiat fasii

Cu o lingurita umplem copanelele si in fiecare punem cate o bucata de cascaval.

Le asezam in tava si le stropim cu putin ulei si le condimentam.

Eu am adaugat si orez in tava cu ardei, am adaugat apa aproape cat sa acopere pulpele, cateva bucati de cascaval si am dat la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta servita cu garnitura de orez