Ciocanele de pui in crusta de susan

de MotanLaOale in Pui, 12 Iun 2014 | 8954 vizualizari

 

Am vazut pe site si am incercat si eu. Bune, bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • 4 linguri susan
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in crusta de susan:

Ciocanelele de pui se curata, se spala bine si se scurg de apa.

Se pun pe o farfurie si se condimenteaza cu sare si piper.

Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie.

Faina se pune intr-o farfurie.

Pesmetul si susanul se amesteca, se adauga putina sare si se pune pe o farfurie.

Trecem ciocanelele prin faina, prin ou, prin pesmet cu susan si le punem pe o farfurie.

Se prajesc in ulei incins, la foc mic ca sa se patrunda bine 20-25 minute.

Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc calde cu garnitura si salata.

Eu am avut niste cartofi noi prajiti si usturoi nou.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca va plac mai crocante se pot trece de doua ori prin ou si pesmet cu susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui cu verdeturi