Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie

de Valclaudia in Pui, 13 Sep 2014 | 5042 vizualizari

 

cine prepara repede mamaliguta?

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui
  • cca 250 gr. ciuperci pleurotus
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie:

Spalam ciocanelele sub jet de apa rece.

Curatam ceapa, o taiem dupa preferinta si o punem in tigaie la calit in 3 linguri de ulei.

Ciupercile se spala,se taie bucatele si se adauga in tigaie peste ceapa deja calita.

Adaugam ciocanelele de pui, bobitele de mustar,sare si piper dupa gust, cca.150-200 ml apa rece.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba mancarea la foc potribit pana scade toata apa.

Presaram usturoi granulat si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu pleurotus la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]