Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara

de tarasmariana in Dulciuri, 17 Apr 2015 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 4 pahare faina (200g/paharul)
  • 2 oua
  • 75 g unt
  • 200g zahar brun
  • 1 lingura scortisoara
  • 2 pliculete vanilie
  • 25 g drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara:

Amestecam faina, drojdia si zaharul vanilat. In laptele cald, adaugam ouale un pic batute, se adauga in faina si se framanta adaugand untul moale cate putin.

Se acopera aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Punem aluatul pe masa de lucru, se mai framanta putin. Intindem aluatul cu sucitorul 30cm latime, 40cm lungime.

Ungem aluatul cu unt topit, zaharul se amesteca cu scortisoara, preseram peste foaia de aluat.

Rulam aluatul foarte incet, inlaturam marginile si incepem sa taiem din 4 in 4 cm. Asezam bucatelele intr-o tava rotunda.

Pe fundul tavii, punem hartie de copt. Le lasam sa mai creasca 10-15 minute. Incalzim cuptorul la 180° le dam la cuptor   timp de 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzica cremoasa cu dulceata de afine si nuca de cocos