Ciabatta cu muschi de vita

de Oana in Vita, 11 Apr 2012 | 8461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 steakuri de vita
  • o mini-bagheta ciabatta
  • 2 lingurite mustar dijon
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • rozmarin uscat
  • oregano uscat
  • piper
  • 2 frunze de salata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciabatta cu muschi de vita:

Bucatile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele, se ung cu 2 linguri de ulei, se asezoneaza. Eu le-am mai taiat pe fiecare pe jumatate.Se incinge o tigaie si se unge cu o lingura de ulei si se frig fripturile cate 2 minute pe fiecare parte. Se scot si se pastreaza acoperite, la cald. Bagheta ciabatta se taie pe lung, pe jumatate si se pune in tigaie, cu partea taiata in jos pentru a absorbi toate sucurile ramase de la carne. Se scoate painea, se unge cu mustarul dijon si se aseaza deasupra o frunza de salata. Se pune cate o friptura de vita pe fiecare jumatate de ciabatta si se servesc cu salata de andive si gorgonzola. Delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciabatta cu muschi de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasii de vita cu susan si ceapa verde