Churros

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 9224 vizualizari

 

By Anamaria Cook

 

INGREDIENTE

  • 120 ml lapte
  • 100 ml apa
  • 150 gr faina
  • 1 praf sare
  • 125 gr unt
  • 4 oua
  • 1 lingura zahar
  • ciocolata topita ptr servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros:

Punem la fiert la foc mediu, laptele,apa,untul si zaharul.

Cand amestecul incepe sa fiarba se inchide focul.Se adauga toata faina si se amesteca cu ajutorul unui mixer pana ce va avea consistenta unei mamaligi.

Lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam pe rand ouale.Dupa fiecare ou amestecam foarte bine.Nu se adauga urmatorul ou pana ce primul ou nu a fost amestecat bine in compozitie.

Trebuie sa avem un aluat moale si lipicios.

Punem aluatul intr-un posh.

La foc potrivit punem o tigaie cu ulei.Cand acesta e incins punem din compozitie .Eu am format bastonase turnind din posh in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti se scot pe un servet de hartie si se servesc cu ciocolata topita .Eu am folosit ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Churros" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Churros cu apa de flori de portocale