Choux a la creme cu frisca

de nadea68 in Dulciuri, 27 Mar 2014 | 7085 vizualizari

 

Bune de tot :))

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • praf de sare
  • vanilie
  • 200 ml frisca lichida indulcita
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme cu frisca:

Intr-o oala punem la fiert,apa,uleiul si sarea.

Cand da in clocot,luam de pe foc si adaugam faina toata.Amestecam energic pana se omogenizeaza.

Punem iar pe foc mic si lasam pana aluatul se desprinde de pe fundul oalei.

Luam de pe foc si lasam la racit.Cand s-a racit un pic,adaugam ouale pe rand.amestecam dupa fiecare ou.

Luam o tava de cuptor ,asezam hartie de copt si cu pos facem gramajoare  de aluat.

Lasam la cuptor 10 min la foc mare dupa care reducem focul si mai lasam 20-30 minute.

Cand sunt gata,le scoatem si le lasam la racit.

Intre timp batem frisca pana se intareste.

Taiem choux  in doua si le umplem cu frisca.

 

 

TIPS-URI

1

umplutura o decideti voi,frisca,creme...

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

28.03.2014, 11:00

Una tot as vrea si eu dar cu mai putina frisca

MIUTA 1

28.03.2014, 12:27

nadea68 1

28.03.2014, 17:10

va multumesc mult pentru precieri si comentari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme