Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

de alilianaa in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 7631 vizualizari

 

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse):

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]