Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)

de alilianaa in Dulciuri, 12 Iul 2013 | 7682 vizualizari

 

O vara fara chisalita....nu e vara!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg zarzare rosii
  • 300 zahar
  • o cana malai grisat
  • 6 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse):

Se pune apa la fiert. Se pune zaharul. Zarzarele dupa ce se spala, se curata de codite, se pun oala cand apa s-a infierbantat. Cand sta sa dea in clocot se pune malaiul si se amesteca cu o lingura de lemn. Se mai lasa la fiert 5-7 minute, pana fierbe malaiul.

Ideal este sa se serveasca rece, daca se poate de la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chisalita de zarzare rosii ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (26)

alilianaa 1

12.07.2013, 22:41

Anett, Rocsi, Andreea

Geanina87 1

13.07.2013, 09:48

alilianaa 1

13.07.2013, 11:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]