Chiftelute gratinate

de Miha in Pui, 9 Ian 2012 | 14561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 2 catei ustuoi
  • sare si piper
  • salvie
  • 250 g smantana
  • 2 oua
  • sare si piper cu usturoi
  • marar deshidratat
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute gratinate:

Mai intai vom prepara compozitia pentru chiftelute. Carnea o tocam, apoi o amestecam cu morcovul ras, usturoiul pisat, oul si salvia (eu am pus uscata). Condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu mainile umezite formam chiftelutele pe care pe asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei.

Smantana o mixam usor cu ouale pana obtinem o compozitie omogena. Condimentam dupa gust cu sare, piper si marar uscat. Turnam sosul peste chiftelute.

Acoperim cu un strat de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra.

Se serveste cald, presarat cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute gratinate, cu mazare verde