Chiftelute de pui la cuptor

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 4627 vizualizari

 

Preferate de toti si ideale pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata din piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa de faina
  • patrunjel
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui la cuptor:

Se curata/spala ceapa, usturoiul si patrunjelul si se toaca marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mica.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu legumele, oul, sarea si faina.

Se unge o tava cu putin ulei (unt) se formeaza chiftelutele de marimea dorita si se da la cuptorul deja incins, pentru 20-25 min.

Cand sunt gata, se scot din tava si se servesc alaturi de piure de cartofi.

Dupa preferinte se pot servi ca aperitiv, cu sos, cu mazare...sau alt fel de mancare.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti