Chiftelute de peste

de jolygina in Pangasius, 7 Ian 2012 | 5864 vizualizari

 

pentru prima data cand am facut dar au iesit bunicele

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de pangasius 
  • o legatura de marar 
  • o legatura de patrunjel
  • sare 
  • piper
  • 2 oua
  • o felie de paine
  • susan aprox.300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Punem fileul de pangasius in blender ,adaugam painea inmuiata,mararul,patrunjelul si ouale intregi dupa care amestecam bine pana se paseaza toate bine si se incorporeaza una cu alta .

Cand sunt gata pasate si amestecate adaugam sarea, piperul si modelam chiftelutele si le tavalim prin semintele de susan dupa care le punem intr-o tava la cuptor timp de 30 de minute la foc moderat .

Se fac destul de repede ,ca sa fim siguri ca sunt gata incercam una sa vedem daca s-a copt .

Le servim cu sos de gogosar

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste la cuptor