"Chiftelute" de dovlecel la tava

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2009 | 5240 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

29.07.2009, 17:50

De cand vreau sa fac si eu chiftelute cu dovlecei si branza Super ideea cu tava!

Bunica 1

29.07.2009, 18:14

Ala, incearca sa inlocuiesti painea cu cartof.
Se leaga mai bine. O idee foarte buna pentru zilele calduroase. Excelent !

ala_oancea 1

29.07.2009, 21:28

Oana, e foarte faina combinatia. Sa incerci neaparat. Bunica, multumesc pentru sfat. Cum pun cartoful ? Crud sau fiert ?

Bunica 1

30.07.2009, 07:54

Cartoful il pui fiert.Eu si la chiftelutele de carne pun tot cartof fiert. Cand o sa am timp va spun cum am facut eu chiftelute prima data.

ala_oancea 1

30.07.2009, 09:32

Multumesc Bunica. Data viitoare o sa incerc asa Asteptam si povestioara

Oana 1

30.07.2009, 11:44

Eu pun legumele crude si la chiftelutele de carne si la cele de legume...o sa incerc si eu cu ele fierte, doar ca mi se pare ca ia mai mult timp prepararea

ala_oancea 1

30.07.2009, 14:33

Cred ca ar merge si cu legumele crude, poate lasat putin mai mult la cuptor ... Si eu pun legumele crude la chiftelele de carne, dar le dau pe razatoarea mica asa ca sunt rase fin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]