Chiftelute de dovlecel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 7154 vizualizari

 

Coapte la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel(dupa ce a fost curatat de coaja si seminte)
  • 3 linguri pesmet
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras(pe razatoarea mica)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Dovlecelul se opareste in apa cu sare,nu se fierbe de tot,sa fie "al dente".

Se lasa sa se raceasca si se zdrobeste cu furculita apoi se stoarce de zeama prin strangere in pumni.

Se amesteca cu restul ingredientelor(daca este prea umeda compozitia mai adaugati pesmet) se adauga sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftelute care se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins in prealabil si se lasa pana se rumenesc(pe la mijlocul timpului de coacere se intorc pe partea cealalta).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]