Chiftelute de cartofi si avocado

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 4294 vizualizari

 

Cu branzeturi gustoase, iata o combinatie grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 palete mari de cartofi fierti ca pentru piure si bine scursi
  • 1 avocado( copt, gata de mancat)
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 7 linguri parmezan
  • 2 linguri branza telemea
  • 2 linguri cascaval
  • 3 linguri pesmet
  • sare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • o cana de pesmet si faina amestecate pentru tavalit chiftelutele
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si avocado:

Ne iese papa bun pentru 5 persoane!

Se curata avocado si se amesteca cu cartofii, se zdrobesc cu telul de piure, se adauga pe rand, laptele, branzeturile, ouale, pesmetul, turmericul, sare dupa gust si se formeaza chifltelutele,  se tavalesc in pesmet si faina, avand grija sa scotem usor aerul sa devina mai dense, se prajesc apoi in ulei incins.

Se scot cu o paleta intr-un vas tapetata cu hartie absorbanta, sa se curga excesul de ulei si se transfera pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

06.04.2016, 22:21

Multumesc mult mult mult

Xandrinne 1

17.01.2019, 07:32

Panacris 1

12.02.2020, 09:48

Bună idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza topita de casa