Chiftelute cu spanac

de Dea_Dea in Porc, 31 Mai 2014 | 3264 vizualizari

 

Bun de tot spanacul ca-i proaspat si din gradina.

 

INGREDIENTE

  • SPANAC:
  • 200-300 gr spanac fiert si pus la scurs
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 200-300 ml lapte.
  • CHIFTELE:
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 2 felii de paine
  • 5 fire de usturoi verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu spanac:

Spanacul il tocam. Punem la incins uleiul si adaugam usturoiul pisat sa se caleasca cateva secunde, adaugam faina, omogenizam , punem spanacul si adaugam laptele. Se lasa la fiert 20-25 min la foc mic cat sa fiarba si sa se ingroase si condimentam cu sare.

Carnea o punem in castron. Inmuiem feliile de paine in apa si le stoarcem si le punem peste carne. Tocam usturoiul verde si il punem in castron peste carne. Adaugam oul , condimentam cu sare si piper si facem chiftelute rotunde. Le prajim in uleiul incins.


TIPS-URI

1

Puteti pune in chiftele si cartof, morcov sau verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu carne de porc