Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii

de Satisfyyourcravings in Vita, 15 Sep 2017 | 3624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 de grame pesmet
  • 80 ml lapte
  • 750 grame carne tocata de vita
  • 90 de grame pesto
  • o mana patrunjel proaspat, tocat
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 grame rosii cherry
  • cateva crengute de oregano sau rozmarin
  • 150 grame masline verzi cu samburi
  • 200 grame bocconcini ( mini mozarella)
  • frunze proaspete de busuioc
  • paine pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii:

Se amesteca laptele cu pesmetul, apoi se adauga carnea tocata, patrunjelul, pesto, sare si piper si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. 

Se modeleaza chiftelele, aproximativ 40 de grame de compozitie per chiftea.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele pe toate partile, cateva minute, pana devin aurii, dar nu sunt gatite complet.

Se transfera intr-un vas potrivit pentru cuptor, impreuna cu rosiile cherry taiate, oregano/ rozmarin, bocconcini si maslinele. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor, pana cand branza s-a topit si chiftelele sunt gatite. Se decoreaza cu frunze de busuioc si se consuma cu paine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor cu masline verzi, mozarella si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastitio