Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz

de Valclaudia in Porc, 20 Iun 2015 | 4944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • marar verde
  • cca 75 gr. tarate de ovaz
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Carnea tocata se pune intr-un castron incapator, adaugam ouale, usturoiul tocat marunt,fulgii de ovaz si condimente dupa gust.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Formam chiftelutele dupa marimea si forma dorita, le trecem prin tarate de ovaz si le asezam in tava tapetata.

Dam tava la cuptor pentru 40 minute.

Vom obtine niste chiftelute delicioase si crocante pe care le putem servi atat calde,cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne la cuptor cu fulgi si tarate de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]