Chiftele de pui cu marar

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 ou
  • 1 morcov mic
  • 1 cartof mic
  • 1 ceapa mare
  • usturoi cat doriti
  • piper
  • condimente
  • boia 1 lgt rasa
  • curry 1 lgt rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu marar:

Se dau prin masina de tocat legumele si verdeata dupa care se amesteca cu oul, condimentele si carnea. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc bine, sunt pufoase si mult mai bune ca cele de porc. Mararul le da un gust si o consistenta aparte  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

laura_n 1

09.07.2013, 16:37

au, poza asta ma termina de pofta ) arata de iti vine sa furi cateva

susu 1

09.07.2013, 20:12

foarte pufoase si gustoase, de cand am facut cu pui nu mai incerc cu porc, sunt mai bune culmea si fara grasime

Ubulika 1

12.07.2013, 09:13

miamyyyyy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda