Chiftele de porc

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 4222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 3-4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • amestec de condimente ptr carne tocata
  • condimente ptr chiftele
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea tocata o punem intr-un castron , in care spargem doua oua , amestecam , adaugam pesmetul , 2 linguri condimente ptr carne tocata , 2 linguri condimente ptr chiftele , putin piper , usturoi granulat 3 linguri ; Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga pesmet .

Lasam sa stea 30-40 de minute la frigider.

Pregatim o tigaie cu ulei , o dam la incins , luam cate o lingura din amestec , facem forma cu palma , dam la prajit bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam compozitia!

Se aseaza pe o farfurie pe care am pus servetel de hartie , pentru a se scurge mai bine uleiul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]