Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2012 | 7975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • ulei
  • 150 g cascaval Delaco
  • 1 morcov
  • marar,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval:

Se curata dovlecelul de coaja, se spala bine, se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea mare. se sareaza si se lasa 10-15 minute la scurs.

Intr-un castron se rade cascavalul pe razatoarea mare, iar morcovul pe cea mica. Punem sare si piper si adaugam oul batut bine, se amesteca si se adauga dovlecelul scurs bine. Punem si faina, putin marar si cateva frunze de patrunjel tocate marunt.

Cu o lingura formam chiftelute pe care le punem intr-o tigaie wok cu putin ulei. Se prajesc pe ambele parti si se servesc reci sau calde cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval si ceapa verde