Chiftele cu susan

de Lau in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2020 | 9126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 varf cutit ghimbir pudra
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel uscat
  • Pentru tavalit
  • 2 oua
  • 200 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu susan:

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min.

Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator.

Batem ouale cu un praf de sare.

In alt bol adaugam susanul.

Incalzim uleiul intr-o tigaie mai adanca. (eu am folosit friteuza)

Tavalim chiftlele prin ou, apoi prin semintele de susan.

Le prajim cca 6 min pe ambele parti.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie, repetam pana ce terminam.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman