Chiftele

de Panacris in Mancaruri cu carne, 5 Apr 2013 | 3720 vizualizari

 

Numai bune pentru 3 Zmei!

 

INGREDIENTE

  • carne tocată de vită 500 g,
  • carne tocată de porc 500 g,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • usturoi 4-5 căței,
  • pesmet auriu 3 linguri,
  • făină albă de grâu 2 linguri,
  • ouă de rață 4 bucăți,
  • ceapă verde 3 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • mărar proaspăt 1 legătură,
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit, cca 500 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amestecă energic cele două feluri de carne, până se omogenizează. Apoi se asezonează de sare, piper, boia , usturoi. Se adaugă ouăle, pesmetul, făina, verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Se formeză chifteluțe, care se prăjesc în ulei încins. Se servesc ca atare  sau acompaniate de piure/salată de sezon.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne cu dovlecel si pesmet la cuptor