Chiftele

de Bya Ralu in Porc, 17 Ian 2012 | 4090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 felie paine inmuiata in lapte
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 1ceapa
  • marar
  • faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Pregatim intr-un vas carnea tocata, impreuna cu oul, cartoful ras si scurs si painea inmuiata in lapte si de asemenea stoarsa (fara coaja). Morcovul ras si ceapa taiata fin se pun la calit putin. Separat facem usturoiul, il pisam marunt si il batem ca de mujdei. Se amesteca toate impreuna si se adauga sare, piper si marar. Se fac bilute si se dau prin faina dupa care se pun in uleiul incins la facut, intr-un ceaun. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un servet ca sa absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu carne de porc - Reteta gustoasa si satioasa