Cheesecake triplu ciocolatos

de mirela0911 in Prajituri, 19 Mai 2011 | 7070 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o pe un site strain si de atunci visez la ea (de vreo sapt. jumate). A iesit atat de buuuuunnn..........

 

INGREDIENTE

  • 2 cups biscuiti simpli
  • 1 lg cacao
  • 100g unt topit
  • 1 kg branza dulce
  • 100g ciocolata alba
  • 1 cup zahar
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 3 oua
  • 50g ciocolata amaruie
  • 300ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake triplu ciocolatos:

Se incalzeste cuptorul la 160 grade.

Biscuitii se zdrobesc fin si se amesteca cu cacaoa si untul topit (eventual mai adaugati unt daca considerati ca nu e suficient). Se toarna intr-o tava rotunda si se apasa bine doar pe fundul tavii. Eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt.

700g branza se bate cu 3/4 cup zahar si esenta de vanilie pana devine foarte cremoasa si fina. Din ciocolata alba pastram 2 patratele, iar restul se topeste pe baie de abur sau cuptor cu microunde. Se raceste usor si se adauga peste branza; se mixeaza. Se adauga ouale pe rand, mixand dupa fiecare la viteza mica. Se toarna compozitia peste crusta.

Se coace timp de 1 ora sau pana ce mijlocul este facut. Cu un cutit se trece pe marginea formei pt a desprinde compozitia. Se raceste complet.

Se mixeaza restul de branza si zahar pana la omogenizare. Din ciocolata amaruie pastram 2 patratele, restul o topim in 50ml frisca lichida. Dupa ce s-a racit usor adaugam peste branza si mixam bine. Frisca batuta bine se amesteca cu branza si se pune peste cheesecake.

Se orneaza cu aschii de ciocolata alba si neagra pastrata dupa imaginatie.

Se da la frigider pentru 4 ore dupa care se serveste! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake triplu ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]