Chec red velvet (de post)

de susu in Prajituri, 8 Ian 2014 | 5858 vizualizari

 

O minunatie de chec cu textura umeda si fina, incercati-l si nu veti regreta. Nici n-am crezut ca poate iesi asa o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana de 250 ml de ulei
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana de zahar
  • 400 gr sfecla rosie
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1 fiola esenta vanilie
  • lamaie
  • 2 cani de faina
  • 1 plic praf de copt
  • 0.25 lgt bicarbonat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec red velvet (de post):

Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec red velvet (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra de post