Chec cu pere

de diana_k in Prajituri, 31 Oct 2013 | 8253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 7 linguri lapte
  • 7 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 plic praf de copt +
  • 4 pere coapte dar nu moi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu pere:


Separati ouale, albusurile le bati spuma, adaugati zaharul bateti bine pana ce acesta se topeste. Puneti galbenusurile si mai bateti putin pana se spumeaza compozitia. Apoi adaugati uleiul si laptele si amestecati putin pana se incorporeaza in compozitie.
Adaugati faina cernuta, praful de copt si cacaoa si amestecati usor cu lingura sau cu paleta.
Turnati compozitia in tava de chec si introduceti perele aliniate una langa alta.
Nu le curatati de coaja!!! eu aici am gresit! in jurul perelor aluatul de chec a fost mai umed din cauza zemei ce a curs din ele.....acum depinde si de pere cat de moi si zemoase sunt.
Coaceti checul aproximativ 40 de minute la 180 de grade.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

MOKUSKA 1

28.04.2014, 17:21

ce frumos e se poate felia daca nu curat de coaja???

diana_k 1

15.11.2014, 10:23

Se taie fara probleme pt ca coaja se inmoaie la copt

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata