Chec cu cacao

de David4 in Prajituri, 7 Iul 2011 | 5667 vizualizari

 

Este un chec care nu are grad mare de dificultate.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari sau 3 mici
  • 120 gr. faina 
  • 100 gr. unt
  • 100 ml. smantana sau lapte (15-22 % grasime)
  • 100 gr. zahar tos
  • 15 ml. rom
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1-2 linguri de cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se unge cu margarina sau unt o forma lunga si ingusta (35/6 cm.) si se tapeteaza cu faina.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul tos, romul si faina si se bat in continuare  pana cand se intaresc din nou. Dupa aceea, se pun galbenusurile, smantana sau laptele, praful de copt, zaharul vanilat, sarea si cacaua.

Se pudreaza cu zahar farin (optional).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu coaja de portocala confiata