Chec aperitiv

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2011 | 13498 vizualizari

 

Inspirandu/ma de pe bucataras.ro, am realizat un aperitiv rapid, usor si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Şuncă de praga 300 gr.
  • Caşcaval 300 gr.
  • Ceapă verde 3 legături
  • Ciuperci congelate 250 gr.
  • Ulei 50 ml.
  • Ouă 3 bucăţi
  • Făină 4 linguri
  • Smântână 4 linguri
  • Sare 10 gr
  • Piper 1 gr.
  • Praf de copt 1 plic

Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ceapa verde se curăţă, se taie mărunt, şunca se taie cubuleţe, caşcavaul se dă pe răzătoarea mare, ciupercile se decongelează, se amestecă şi se pun la călit în ulei, până se înmoaie. În amestecul obţinut se adaugă, făina, praful de copt, smântâna, cele 3 galbenusuri si albusurile batute spuma. Se amestecă totul uşor până se omogenizează. 

Se răstoarnă compoziţia rezultată într-o formă de chec, tapetată cu foaie de pergament şi se pune la copt pentru cca. 25 de minute la foc mediu.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parizer pane reteta simpla si rapida pentru micul dejun