Castraveti murati traditionali

de Alexandra Burz in Muraturi, 22 Iul 2015 | 28459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg castraveti potriviti ca marime
  • 500 ml otet din vin 9 grade
  • 200 gr zahar
  • sare
  • hrean
  • cimbru si marar proaspat
  • 3 morcovi
  • apa
  • 2 plicuri salicilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati traditionali:

  • Spalati bine castraveciorii si lasatii la scurs.
  • Asezati in borcane cimbru si marar proaspat, hreanul taiat bastonase si castraveciorii.
  • Morcovii se taie rondele si se aranjeaza printre castraveti.
  • Cand sunt gata asezati in borcane castravetii umpleti cu apa, dupa care goliti-o intr-o cratita.
  • Adaugati sare....otet...zahar dupa gust.
  • Lasatri sa dea cateva clocote.
  • La final adaugati salicilatul si amestecati bine pana se topeste.
  • Umpleti borcanele...sigilati-le si pastrati-le la loc racoros.

TIPS-URI

1

Cu aceeasi reteta puteti pune si gogonele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati traditionali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]