Cascaval pane cu piure de cartofi

de susu in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 9209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg cartofi vechi
  • 50-70 g unt pentru piure
  • lapte
  • 4 felii de cascaval
  • Vegeta
  • 2 Oua
  • FainaPesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane cu piure de cartofi:

Cascavalul se taie putin mai gros ca sa nu se topeasca foarte tare. Ouale se bat cu mixerul sau daca vreti sa iasa mai pufos aluatul bateti albusul spuma si amestecati-l apoi cu galbenusul. Puneti putina vegeta in oua iar faina, pesmetul si laptele in alte trei farfurii separat. Cascavalul se da mai intai prin lapte apoi faina, ou si pesmet. Eu numai as ail fac si rezultatul este perfect. Se prajeste in ulei incins doar cu cateva minute inainte de servire. Cartofii taiati cubulete se fierb, apoi se scurg de apa si se paseaza impreuna cu vreo 50 ml lapte cald si 50-70 g unt. Se potriveste de sare si se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon