Cas de oaie la borcan

de Rocsi in Conserve, 30 Iun 2010 | 30070 vizualizari

 

Vreau sa va arat metoda mea de sterilizare a casului de oaie pentru iarna..

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cas de oaie
  • sare mare
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas de oaie la borcan:

Branza de oaie cautati sa fie scursa foarte bine .

daca e cu zer riscati sa se strice,oricum in ziua de azi e la risc cu branza de oi din cauza faptului ca se face cu niste pastile sau nu mai stiu ce si se strica foarte repede,va spun asta din proprie experienta.

branza se taie patrate.

se pune intr-un lighean.

peste ea se presoara sare mare,in functie de cat de sarata o mancati.

se framanta bine cu mainile.

se iau niste borcane de 800 gr,curate sa fie.

acestea se pun cu branza pe 3 sferturi ,dar sa fie presata bine in borcane.

deasupra fiecarui borcan se pune o lingura margarina(creca pentru mai multa siguranta merge sa se puna si cate un strop de conservant).

borcanele se inchid ermetic si se invelesc in hartie.

intr-o oala se pune apa pe 3 sferturi,se pun borcanele ,se acopera cu un prosop de bucatarie si se sterilizeaza la foc potrivit 25-30 min.

le lasati asa in apa pana ce borcanele s-au racit de tot.

pastratile la loc racoros.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas de oaie la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2011, 19:46

eu am si acum de anul trecut si e foarte bun

Lau 1

08.12.2011, 10:34

Rocsi 1

08.12.2011, 11:12

lau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]