Cartofi umpluti cu carnaciori

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 5736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • o ceapa verde
  • cascaval ras
  • 2 carnaciori
  • branza topita la tub
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu carnaciori:

se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem  scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]