Cartofi taranesti la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 26526 vizualizari

 

Vazuta la Ela si facuta! Merita sa o incercati, este buna buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pun feliile de costita si se presara branza.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Dupa ce se odihneste cateva minute se poate servi. Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate de casa