Cartofi noi la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 27 Mai 2021 | 3986 vizualizari

 

Din categoria ce avem prin gradina, ce avem prin cuibar, ce avem prin frigider, sa fie bun si satios .

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi noi cca 700 g
  • 200 g kaizer
  • 5 oua
  • 350 g branza de oaie proaspata
  • 20 fire de ceapa verde
  • 300 g smantana cu 20% grasime
  • marar verde ( in functie de cat de mult va place sau nu )
  • sare
  • piper colorat
  • ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii i-am pus la fiert, dupa ce au fiert i-am curatat de coaja, i-am lasat putin sa se raceasca apoi i-am taiat cuburi mai maricele. Am curatat ceapa verde am spalat-o si taiat-o marunt. Kaizerul l-am taiat cubulete mai mici. Am pus un tuciulet pe foc, am adaugat putin ulei, am adaugat kaizerul si ceapa si le-am calit cca 15 min. Intr-un castron am ras branza, am adaugat cele 5 oua, am omogenizat, apoi am adaugat smantana si mararul taiat marunt, am amestecat bine. Am asezat cartofii intr-o ctratita de fonta, am presarat un pic de sare si piper, am adaugat kaizerul si ceapa calite, am amestecat. Apoi am turnat amestecul de branza, oua, smantana si marar, am omogenizat, am nivelat amestecul si am rasnit piper deasupra. Am bagat cratita la cuptor, la foc mediu, se lasa la cuptor pana incepe s ase rumeneasca frumos. ( la mine  a iesit mai bronzat un pic, ca m-am dus in gradina cu treaba si am uitat ca am bagat la cuptor, dar a mers si asa mai cu bronzol :))))))))))))))))))))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]