Cartofi noi cu sunca la tigaie

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2016 | 7753 vizualizari

 

Acest fel de mancare se prepara repede si este perfect pentru o cina usoara sau chiar si garnitura langa o fripturica.

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi albi noi
  • 2 lg apa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 felii sunca
  • 100 g cas de capra
  • verdeturi pentru cartofi Kotanyi
  • 4-5 lg ulei de floarea soarelui
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu sunca la tigaie:

Se curata cartofii si se spala. Se taie rondele subtiri. 

Ceapa se curata si se taie rondele iar suna se taie patratele mici.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Se adauga cartofii, se presara sare si se lasa sa se prajeasca usor, amestecand din cand in cand. Se pun cele doua lg de apa si se acopera cratita cu un capac pentru a se gati cartofii innabusit.

Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa si sunca. Se prajesc usor impreuna, se adauga verdeturile pentru cartofi, sare daca mai este cazul si casul de capra taiat cubulete. Se mai lasa putin dupa care se poate servi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Este de preferat sa se foloseasca cartofi rosii noi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu sunca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
French toast altfel