Cartofi noi cu maioneza

de Criss in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2014 | 33623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -1 kg cartofi noi
  • -2 cepe
  • -1 lingurita rasa zahar
  • -1 lingura otet
  • -2 linguri apa
  • -sare, piper
  • Pentru maioneza:
  • -1 galbenus de ou
  • -1 lingurita mustar
  • -100 ml ulei
  • -200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu maioneza:

Cartofii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa sa se raceasca. Trebuie pusi in frigider pentru a nu se sfarama. Se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Otetul se amesteca cu zaharul si apa apoi se toarna peste cartofi. Se adauga sare si piper dupa gust.

Din galbenus,mustar si ulei se face o maioneza care se amesteca cu smantana. Eu folosesc intotdeauna smantana de Monor mai ales la maioneze. (De obicei ma fixez pe anumite produse si daca imi plac, nu sunt tentata sa incerc altceva.)

Se toarna maioneza peste cartofi si se amesteca. Se lasa in frigider minim o jumatate de ora dupa care se serveste.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata vieneza de cartofii