Cartofi la tavă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 3 Apr 2012 | 5752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roz,
  • 500 g ciuperci,
  • 1 căpățână usturoi,
  • o cană suc de roșii,
  • o linguriță boia,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tavă cu ciuperci:

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute. Ciupercile se curăță și se vor tăia în două. Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii. Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.

Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul. Condimentăm cu sare și piper. Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii. Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tavă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin