Cartofi la cuptor cu telemea

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2014 | 5613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 bucati snitel de pui congelate
  • 1 iaurt zuzu 0,1 % grasime
  • 5 oua
  • 400 gr telemea sarata
  • sare , piper
  • un cub unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu telemea:

  1. Curatam cartofii de coaja si ii clatim ; Fiecare cartof il taiem felii rotunde ; Punem cartofii in apa cu sare la fiert , lasam pana intra furculita in ei ;
  2. Bucatile de snitel le prajim in ulei incins pe ambele parti ; Taiem fiecare felie in lung ;
  3. Ungem tava cu unt ; Asezam un strat de cartofi peste care turnam o jumatate din ouale batute cu iaurt , razalim branza ; Asezam bucatile de snitele , turnam peste jumatatea ramasa de oua batute ; La sfarsit adaugam cartofii ramasi peste care razalim branza ;
  4. Dam la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 25-30 minute ;
     
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]