Cartofi frantuzesti

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 45103 vizualizari

 

super buni si gustosi si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 5oo -600 g branza oaie
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • sare
  • piper
  • 400 ml smantana
  • patrunjel
  • 100 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Se fierb cartofii in coaja, apoi se curata si se dau prin razatoarea cu gauri mari

Ouale se fierb, sa fie tari.

Se unge un vas cu unt, apoi se pune un strat de cartofi  razuiti , apoi 4 oua razuite si ele, branza zdrobita sau razuita ,cateva cubulete de unt ,sare si piper dupa care se repeta operatiunea ( eu am pus 3 de cartofi si 2 de oua cu branza)

Se bat 2 oua crude cu smantana, se toarna deasupra si se pune la cuptor pt 20 minute pana se rumenesc bine

Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia

Sectiunea taiata maine ca a e prea cald si nu se poate taiat bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar