Cartofi frantuzesti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2012 | 30354 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 200 ml smantana
  • 3 oua (fierte tari)
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja, ii lasam sa se raceasca, ii curatam si ii taiem cuburi. Punem putin ulei pe fundul vasului, asezam un start de cartofi, apoi oua taiate rondele sau felii, sare, piper, smantana (eu, amestec smantana cu putina apa) si din nou cartofi, oua, smantana. In final punem vasul pe foc pentru 5 minute si amesteca ingredientele. Putem pune cartofii si in cuptor pentru a se rumeni deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]