Cartofi Dauphinoise

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 6357 vizualizari

 

By Oana!

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi noi
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 g smantana
  • 100 g cascaval Neaos Delaco
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Dauphinoise:

Cartofii noi ii spalam si ii taiem felii subtiri.

Intr-un vas termorezistent am pus cartofii, i-am stropit cu uleiul de masline, am presarat sare si piper si am dat tava la cuptorul preincalzit.

Am amestecat din cand in cand si i-am lasat pana s-au rumenit foarte usor.

Apoi am pus smantana peste ei, cascavalul ras si am dat din nou la cuptor pana sau rumenit frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Dauphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati