Cartofi cu sos de ciuperci

de Lau in Mancaruri de legume, 15 Apr 2015 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piure
  • 5 cartofi
  • 1 lingura margarina
  • 2 cuburi branza topita
  • sare
  • piper
  • Sos de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 1 legatura leurda
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ceasca apa
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos de ciuperci:

Curatam cartofi, ii spalam, ii taiem cuburi si ii fierbem in apa cu sare.

Ii scurgem putin de apa, ii pisam dupa care adaugam sare, piper, margarina, branza si amestecam bine.

Topim untul si adaugam ceapa tocata,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda si mai lasam sa se caleasca putin, adaugam ciupercile tocate, sare, piper, cimbru, pasta de tomate, apa si amestecam, lasam sa se caleasca putin.

Intr-o tava care am uns-o cu unt adaugam sosul si deasupra cu o lingura adaugam piureul, adaugam cascaval ras deasupra si 2 frunze de leurda tocate.

Dam la cuptorul incalzit cca 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu sunca