Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor

de deyutzky in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 22005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi mai mari
  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 gr unt
  • 300 gr cas proaspat(sau cascaval)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor:

Cartofii se curata, se spala bine si se pun la fiert pana sunt fierti pe jumatate. Se taie felii si se pun intr-o tava unsa cu unt.

Pieptul de pui se taie cubulete mici, se caleste in putin ulei si se pune peste cartofi.

Separat, se rade casul si se amesteca cu galbenusurile, smantana, sare dupa gust si usturoiul tocat marunt.

La sfarsit se adauga albusurile batute spuma, apoi se toarna toata compozitia peste cartofi.

Deasupra se presara cas ras, se adauga restul de unt cubulete si se da la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniță de cartofi și carne tocată sub crustă de pâine