Cartofi cu branza

de Bunica in Dulciuri, 25 Ian 2015 | 163604 vizualizari

 

Cartofii cu branza sunt excelenti pentru o cina!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 oua
  • 400 g. talemea de vaca
  • 100 cascaval
  • sare daca este cazul
  • piper
  • 20 g. unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza:

Cartofii se curata,spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Branza data prin razatoarea cu ochiuri mici se amesteca impreuna cu ouale.

Cand cartofii sunt fierti,nu foarte rau sa se sfarme,se scurge apa si se taie rondele.

Ia o forma rezistenta la cuptor,unge cu unt .

Asezam un rand de cartofi,unul de branza,deasupra ramanand cartofii.

Cascavalul ras se pune deasupra cartofilor .

Da forma la cuptorul incins la 150 grade pana se rumeneste frumos deasupra.

Se servesc calzi,dar si reci.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si 200 g. smantana pentru gatit inainte de a pune cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

pity19 1

26.01.2015, 00:33

Cat de curand am sa fac si eu !

Bucataras Anca 1

26.01.2015, 18:10

planul pentru maine seara . simplu si bun, deci... perfect

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:13

tare buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]